marți, 17 ianuarie 2012

white nights

Ne distram la maxim cu o viroza made in Craiova. Si ne distram cam de dupa Revelion.
A inceput  Eva. Tare distractiv cred ca i se parea  mai ales noaptea cand o apuca  cate un acces de tuse, cu nas infundat si mucozitati blocate in sinusuri care doar  in timpul somnului plecau usor la plimbare. Se trezea de cateva ori pe noapte simtind ca se sufoca, cu plansetele si urletele de rigoare. Si cu tuse... tusea si cate o ora intreaga, timp in care aveai impresia ca-si da afara si sufletul. Cu asa o stare de fapt, a fost doar un pas de la somnul in patut la somnul in patul parintilor.  A fost suficienta o noapte petrecuta asa. De atunci refuza cu indarjire sa doarma la ea in patut. Acum adoarme si (uneori) doarme pe o canapea. De cele mai multe ori este mutata in patut, pentru mai mult sau mai putin timp...asta depinde de cat de repede se trezeste si descopera unde este. Este repede mutata iar pe canapea, de aici iar in patut si tot asa....
Odata cu raceala  si somnul pe canapea l-a desemnat pe tati companionul ei. Cum se pune in pat il striga sa vina la ea, nu vrea sa adoarma seara decat cu el. Supeeerrrr !!!!!
Eu sunt personajul negativ al fiecarei viroze. Eu sunt cea care aspira mucii, controleaza temperatura (rectal si nu e placere 100%), administrez siropele si fac aerosol.... cu opozitia de rigoare.
Dragos  s-a simtit probabil usor neglijat si a decis ca e momentul sa ni se alature. Profitand de faptul ca se anunta o noapte fara treziri by Eva, a decis ca e momentul lui. Asa ca s-a trezit pe la 3 noaptea arzand. 40 grade a aratat termometrul. A primit imediat antitermic si a fost la un pas de a se plimba pe la Urgenta. Acum se pare ca incep si mucii si oaresce tuse..
The show (must) go on !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu