vineri, 9 septembrie 2011

Dragos

Aceasta este a treia postare despre Dragos. Celelalte doua sunt si acum  la statutul de ciorne, nefinalizate; sper ca macar de data aceasta sa fie altfel :).
Dragos est copilul "cuminte". Mult  mai linistit decat Eva,nu atat de dinamic,nici atat de vorbaret (chiar daca limba oficiala a mucosilor inca e bebeluseasca). In prezent merge, de aproximativ 2 luni, la "scoala". Este vorba de un centru de terapie comportamentala, unde zilnic, ajutat de Mara, incearca sa recupereze si sa asimileze informatii noi pentru a ajunge la nivelul   celorlalti copii.
Urmare a terapiei sau poate achizitie proprie (nici nu conteaza prea mult acum) a depasit faza cu absenteismul, raspunde cand e strigat pe nume in majoritatea cazurilor(in exterior aproape in totalitate, in casa nu mereu),  se joaca si cu alti copii,  recunoaste si identifica atat in imagini cat si in realitate + onomatopeea aferenta pentru cateva animale ( catel, cal, rata, porc,cocos). A descoperit ca se poate juca cu Lego, turnul  MULA,  incastru , puzzle, cuburi si alte jocuri de asamblare si indemanare.
Locomotva  Thomas , fie ca e jucarie de plastic ( cu baterii sau fara, cu muzica sau nu) fie ca e plus, fie ca e doar revista ramane prima in topul preferintelor lui.Urmeaza   niste   masinute pe care le tot plimba pe mocheta si volanele (incepand cu cel de la msina lui tati pana la cele metalice din parc)...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu