sâmbătă, 11 iunie 2011

Party...

    Sambata, 4  Iunie, s-a sarbatorit Ziua Copilului  in Petrom City. Asa ca ne-am prezentat cu mucosii din dotare la party. Super fain, atat pentru ei cat si  pentru mine, caci am mai schimbat un pic peisajul si am socializat  (daca se poate numi asa o fluturare din mana si un salut aruncat in timp ce alergam dupa cate un mucos) si cu alte persoane in afara  mamicilor din parc.
    Cum ma asteptam, Eva  a fost atrasa  ca un magnet de creta si carioca. In permanenta avea mainile pline pana la refuz cu instrumente de scris . A desenat cu creta pe panourile  speciale dar si pe gresie, a scris cu carioca mai mult pe masa decat pe hartie si a reusit sa aiba pana si cerul gurii albastru, nu numai limba si palmele. Orice incercare de a o reorienta catre alt punct de atractie se lasa cu plansete si urlete.



   Dragos s-a simtit bine in piscina cu bile, a explorat scenele unde urmau sa prinda viata diferite povesti dragi copiilor- celor mai marisori, ca ei habar nu au, iar  cand considera el ca este cazul (mult mai des decat ma asteptam eu) se cerea in brate si studia totul de la inaltime.



  Ma bucur ca nu au fost coplesiti de numarul mare de copii si adulti si de locatia absolut noua pentru ei ( si pentru mine) si ca s-au comportat super ok,  ca intr-o zi obisnuita intr-o locatie cunoscuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu